UNIGLOBE Smart Business Travel
travel simplified |UNIGLOBE de zakenreispartner | Met Delta naar Salt Lake | WiFi bij KLM | UNIGLOBE ontzorgt | Treintickets op de smartphone| Premium Economy facts & figures |
Lees deze mail online.
 

 
 
Inhoudsopgave
Met Delta non-stop naar Salk Lake City
Maak gebruik van WiFi aan boord bij KLM
UNIGLOBE helpt u graag verder
Ticketless reizen met de internationale trein
Reizen in de Premium Economy

UNIGLOBE Smart Business Travel, uw zakenreispartner

Zo kort mogelijk voor vertrek op de luchthaven aanwezig of een vergadering afbreken omdat de laatste vlucht terug naar huis niet gemist mag worden; het zakenreizen is een logistieke operatie geworden waarbij geen minuut verloren mag gaan.

In UNIGLOBE heeft u een zakenreispartner gevonden die alles er aan zal doen om dit logistieke proces goed voor u te managen. U zorgt dat u op tijd op de luchthaven of station bent, dan regelen wij de rest. Het UNIGLOBE Smart Business Travel team bestaat uit energieke en enthousiaste reisprofessionals die dat extra stapje graag voor u zetten. Door de samenwerking met de beste partners bent u gegarandeerd van de meest efficiënte reis helemaal op maat gemaakt naar uw agenda.

In deze nieuwsbrief leest u trouwens naast de laatste zakenreisnieuwtjes ook hoe u uw verblijf aan boord van het vliegtuig zo prettig mogelijk kunt maken in voorbereiding op de belangrijke meeting of na het afsluiten van een deal.

Kortom, een succesvolle zakenreis begint met een reisadvies van UNIGLOBE Smart Business Travel. 
Uniglobe Travel Holland
Delta verbindt Amsterdam met Salt Lake City
Vanaf begin mei zal Delta Amsterdam rechtstreeks verbinden met de Amerikaanse stad Salt Lake City. Deze nieuwe zomerlijndienst vormt Delta's negende bestemming vanaf Amsterdam. De vluchten worden in samenwerking met partners Air France, KLM en Alitalia uitgevoerd.
  Lees meer
 
 
 
 
KLM voorziet alle 787-9 toestellen van WiFi
KLM rust haar Boeing 787-9's standaard uit met WiFi. De eerste Boeing 787-9 arriveert eind oktober op Schiphol. Op deze manier kunt u ook tijdens de vlucht verbonden zijn met kantoor of uw buitenlandse leverancier.
  Lees meer
 
 
 
 

UNIGLOBE Smart Business Travel helpt u graag verder
UNIGLOBE staat voor het vereenvoudigen van uw zakenreiswensen. Waar ook ter wereld uw meeting gepland staat en of u nu met de trein of met het vliegtuig gaat, UNIGLOBE helpt u graag op weg. 24 uur per dag staan wij klaar om u van dienst te zijn. Niet voor niets zijn wij dé zakenreispartner van het middenbedrijf. Jarenlange relaties en het samenwerken met de grote spelers zorgen ervoor dat u zorgeloos naar uw meeting kunt afreizen, hoe complex de reis ook is. Neem snel contact met UNIGLOBE Smart Business Travel op om uw volgende reis te bespreken.

 
 
 
 
 
Treinreizen met mobiel ticket groot succes
Meer dan de helft van alle treinreizigers tussen Nederland en België reist paperless naar hun bestemming. Het was al mogelijk om met uw ticket op uw smartphone in de Thalys of Intercity Brussel naar Frankrijk of België te reizen. Door dit succes zal de NS International later dit jaar ook het mobiele ticket introduceren voor treinreizen met de ICE naar Duitsland en Zwitserland.
  Lees meer
 
 
 
 
Reizen in de Premium Economy;
facts en figures

Voor de zakenreiziger die niet in de Business Class of Economy Class willen reizen bieden steeds meer airlines een zogenaamde Premium Economy Class aan.
Dit is een ‘tussenklasse’ en biedt voor de prijsbewuste zakenreiziger dé oplossing om ontspannen op de bestemming aan te komen. Wij hebben een overzicht voor u gemaakt met de facts & figures van de diverse luchtvaartmaatschappijen en de voordelen van het reizen in de Premium Economy Class.
  Lees meer
 
 
 
UNIGLOBE Smart Business Travel
UNIGLOBE Smart Business Travel
   
 
Profiel wijzigen
Volg ons via
Facebook Facebook
Twitter Twitter
Linkedin Linkedin
Googleplus Youtube
Disclaimer
Afmelden
 
 
http://www.uniglobesbt.nl